فراخوان جذب نیروهای وظیفه امریه در بنیاد شهید و امور ایثارگران

شرایط جذب نیروهای وظیفه امریه در بنیاد شهید و امور ایثارگران اعلام شد

1. مدت خدمت سربازان امریه برابر بخشنامه ستاد کل نیروهای مسلح 24 ماه می‌باشد.

2. کلیه مقررات ستاد کل نیروهای مسلح در خصوص نیروهای وظیفه در مورد سربازان امریه نیز قابل اجرا می‌باشد.

3. عدم پذیرش در این نهاد در صورت درخواست همزمان در سازمان‌های دیگر.

4. شرایط اولیه پذیرش نیروهای وظیفه، فارغ‌التحصیل در مقاطع لیسانس و بالاتر به جز پزشکی در تمامی رشته‌­ها (اولویت با رشته‌های مطابق با ساختار و طرح طبقه‌بندی مشاغل در بنیاد شهید و امور ایثارگران می­‌باشد.)

5. شرایط ثانویه پذیرش نیروهای وظیفه لیسانس و بالاتر باید یکی از شرایط ذیل باشد:

خانواده‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران، متأهلین، افراد تحت پوشش کمیته امداد، بهزیستی، معاف از رزم و فعالیت بسیج.

6. برگه اعزام کلیه نیروهای متقاضی پذیرش در صورت داشتن شرایط باید با هماهنگی این اداره کل و بدون غیبت اخذ گردد.

7. کلیه درخواست‌کنندگان حداقل 3 ماه پیش از تاریخ اعزام در مرحله اول فرم درخواست همکاری به صورت طرح خدمت سربازی را تکمیل کرده و از بیست و پنجم لغایت پنجم به این اداره کل دورنگار نمایند و در مرحله بعد متقاضیان در استان تهران به صورت حضوری به دفتر اداره امور مشمولین در اداره کل توسعه منابع انسانی و در دیگر استان‌ها به اداره منابع انسانی مربوطه استان جهت گزینش اولیه مراجعه می‌نمایند. مشمولان علاوه بر مرحله فوق می‌بایستی از طریق هسته مرکزی گزینش و مصاحبه حضوری مورد تأیید قرار گرفته و سپس بکارگیری شوند (در صورت نداشتن شرایط، رد صلاحیت در هر مرحله توسط هسته مرکزی گزینش و مصاحبه امکان جذب وجود نخواهد داشت.)

8. درخواست‌کنندگان هیچ‌گونه وابستگی سببی و نسبی با کارمندان بنیاد شهید و امور ایثارگران نداشته باشند.

9. اولویت پذیرش با مقاطع تحصیلی بالاتر، نوع دانشگاه، معدل و میزان تسلط به زبان‌های خارجی می­‌باشد.

تلفن دورنگار و مستقیم: 83232575-021

*لازم به ذکر است شرایط ذکر شده به صورت کلی بوده و قوانین و مقررات کامل و جامع‌تر جهت گذراندن خدمت سربازان در بنیاد شهید و امور ایثارگران پس از مراجعه حضوری به سمع و نظر مشمول وظیفه خواهد رسید.

* فرم درخواست همکاری با بنیاد به صورت طرح خدمت سربازی (همیار جانباز)