اکران فیلم چاقو کشی

فیلم چاقو کشی توسط کانون فرهنگی هنری فیلم اکران شد.

فیلم چاقو کشی (knives out ) با موضوع معمایی و جنایی ، به عنوان دومین اکران حضوری فیلم، بعد از دو سال دانشگاه غیر حضوری، توسط کانون فرهنگی-هنری فیلم دانشگاه علم و فرهنگ در سالن کاظمی آشتیاتی، با حضور جمعی از دانشجویان برگزار شد .

چاقوکشی فیلمی کمدی، جنایی، درام، رازآلود و مهیج، محصول سال ۲۰۱۹  به کارگردانی ریان جانسون است. بازیگرانی چون دنیل کریگ، کریس ایوانز، آنا د آرماس، جیمی لی کرتیس، مایکل شنون، دان جانسون، تونی کولت و کیت استنفیلد در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند.

فیلم چاقوکشی، به موفقیت تجاری قابل توجهی دست یافت و از نظر فیلمنامه، کارگردانی، حال و هوای طنزآمیز، المان‌های سرگرم‌کننده و عملکرد بازیگران، مورد ستایش طیف گسترده‌ای از منتقدان قرار گرفت و در جشنواره‌های مختلف افتخارات متعددی را بدست آورد که از میان آنها می‌توان به نامزدی دریافت یک جایزه اسکار و سه جایزه گلدن گلوب اشاره کرد.