بزرگداشت روز دانشجو

همزمان با فرا رسیدن روز دانشجو معاونت دانشجویی فرهنگی سلسله برنامه‏هایی به مناسبت این روز طراحی و اجرایی نمود.

پانزدهم آذر ماه غرفه سرگرمی و مسابقات دانشجویی با حضور ریاست دانشگاه و معاونین افتتاح شد که دانشجویان در مسابقات دانشجویی از جمله (پینگ پنگ، دارت، فوتبال دستی، شطرنج، پانتومیم، مافیا، کهربا و . . .) شرکت نمودند و مقرر گردید برندگان مسابقات در برنامه بزرگذاشت تقدیر شوند. این برنامه با استقبال گسترده دانشجویان بعد از دوسال دوری از دانشگاه روبرو شد که کمیته اجرایی این جشنواره از دانشجویان نو ورودی بودند.

بزرگداشت روز دانشجو که بصورت حضوری و مجازی در تاریخ 16 آذر ماه برگزار گردید. در این مراسم جناب آقایان دکتر طیبی رییس جهاددانشگاهی، دکتر سید سعید هاشمی، آرش حیدری عضو هیات علمی دانشگاه، دکتر ایرج حسابی و داریوش رفیع در مورد جایگاه دانشجو در کشور ایراد سخنرانی نمودند. همچنین در این مراسم از تابلو عکس پروفسور حسابی که توسط آقای نداف عضو انجمن سوخته نگاران به تصویر کشیده شده بود، رونمایی گردید.

اهدای جوایز برندگان مسابقات دانشجویی و اجرای موسیقی فاخر توسط اعضای ارکست سمفونی ایران اتریش از دیگر برنامه‏های این بزرگداشت بود.

همچنین در روز دانشجو معاونت دانشجوی فرهنگی با همکاری بسیج دانشجویی فیلم منصور را در دانشگاه اکران نمودند.