پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403

با آغاز ایام سوگواری حسینی؛ اجرای طرح حمایت مادی از دانشجویان کم بضاعت در دانشگاه علم و فرهنگ

معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ با رویکرد تحقق مسوولیت اجتماعی دانشگاه در حمایت از دانشجویان کم بضاعت اقدام به راه اندازی و اجرای طرح "مُجیر" کرده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ؛ سیدعلی‌اکبر هاشمی‌راد-معاون دانشجویی فرهنگی-، با اعلام این خبر گفت: اسلام در کنار دستورات متعدد اقتصادی که می‌تواند موجب محرومیت‌زدایی و تقسیم ثروت در جامعه شود یکی از جلوه‌های مسئولیت اجتماعی برای کمک به همنوعان را در فرهنگ نذر متبلور نموده است.

وی با تاکید بر اهمیت حفظ سنت‌های دینی و فرهنگی در کنار رعایت پروتکل‌های بهداشتی در ایام عزاداری افزود: از این رو همزمان با ایام عزاداری حسینی، معاونت دانشجویی فرهنگی با هدف ترویج سنت‌های دینی و حمایت مادی از دانشجویان کم بضاعت، طرح "مُجیر" را در قالب کمک هزینه شهریه راه اندازی کرده است.

هاشمی‌راد گفت: مرحله نخست این طرح از تاریخ 1399/06/01 آغاز می‏‌گردد.

علاقه مندان می‏توانند؛ کمک‎های خود را به شماره کارت 6104337764848295 و یا شماره حساب 7279422165 به نام دانشگاه علم و فرهنگ شعبه تیراژه واریز نموده و در صورت امکان تصویر فیش واریزی خود را به واتس آپ شماره 09358962144 ارسال نمایند.