پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403

نکات کاربردی در انتخاب همسر

یکی از مسائلی که افراد در زمان خواستگاری و دوره آشنایی با آن مواجه می شوند، این است که نمی دانند دقیقا چه سوالاتی بپرسند. بنابراین به طور مختصر و مفید به این مقوله می پردازیم.

آشنایی( از خواستگاری تا زمان عقد ) فرآيند تبادل اطلاعات و احساسات بين دو نفر از جنس مقابل، به منظور تصميم گیری براي ازدواج است و بهتر است مدت آن حداقل سه تا شش ماه طول بکشد. در این دوره نیاز است ویژگی هایی که یک نفر را برای ما جذاب می کند مانند: جذابیت ظاهری، شخصیتی، موقعیت اجتماعی، شباهت ها و تفاوت ها را مورد توجه قرار دهیم و البته موارد چالش برانگیز ازدواج مانند: تفاوت سنی، تفاوت مذهبی، تفاوت اجتماعی و فرهنگی، تفاوت قومیتی، تفاوت تحصیلی، تفاوت های خانوادگی و ...در این میان حائز اهمیت می باشند. يکی دیگر از راه هاي شناسایی فرد مقابل، شناخت خانواده او و مشاهده او زماني که با خانواده اش در تعامل است، می باشد. نحوه برخورد فرد با اعضای خانواده و پدر و مادر، می تواند شاخصی از رفتارهای او در يک ارتباط صميمانه باشد.

راه های ارتباطی با معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ:

کانال تلگرامی
Usc_elmofarhang