مدیریت استرس

«استرس» یک تجربه هیجانی منفی است که با تغییرات بیوشیمیایی، روان شناختی و رفتاری همراه می شود. حوادثی مانند سروصدا، ازدحام، یک ارتباط بین فردی بد، قرار ملاقات برای یک مصاحبه شغلی و ... می توانند از جمله حوادث استرس زا باشد. استرس، پیامد فرایند ارزیابی فرد از تجارب تنش آفرین محیط است، یعنی ارزیابی اینکه آیا منابع فردی برای پاسخگویی به توقعات محیطی کافی است یا خیر. به طور کلی تحقیقات نشان داده اند وقایعی که منفی، غیرقابل کنترل و مبهم بوده و فرد را در خود غرق می کنند یا در ارتباط با مسایل اصلی زندگی وی باشند، پراسترس تر از وقایعی هستند که مثبت، قابل کنترل، واضح و قابل اداره هستند و یا در ارتباط با مسائل حاشیه ای زندگی می باشند.

مردم به شیوه های مختلف در برابر استرس واکنش نشان می دهند. این واکنش به استرس، مقابله نامیده می-شود. مقابله، فرایند کنترل و اداره توقعاتی است که به صورت استفاده بهینه از منابع درونی خویشتن تعریف می شود.
مخصوص ذهنی، می توانند این قدرت را ارتقا دهند.

راه های ارتباطی با معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ:

کانال تلگرامی
Usc_elmofarhang