جلسه‌ی عمومی انجمن علمی- دانشجویی مطالعات فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ ویژه معارفهورودی جدید

این جلسه که به همت انجمن علمی دانشجویی مطالعات فرهنگی در تاریخ 30 مهر برگزار گردید.

🔹این جلسه تشکیل شده از دو بخش بود:

🔹بخش اول این جلسه ضمن خوشآمد گویی اعضای انجمن به ورودی‌های جدید، ابتدا دکتر عباس کاظمی مدیر گروه وقت دانشگاه علم و فرهنگ با دانشجویان صحبتی کرده و از امکان ها و موقعیت های شغلی این رشته برای ایشان توضیح دادند. در ادامه دکتر محمد رضایی مدیر گروه سابق گروه مطالعات فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ از طریق فایل ویدیویی توضیحاتی را در باب رشته ی مطالعات فرهنگی برای دانشجویان ورودی ارائه دادند.

🔹بخش دوم جلسه که با حضور تعدادی از دانشجویان قدیمی گروه مطالعات فرهنگی برگزار شد به گپ و گفت صمیمانه‌ی دانشجویی گذشت؛ در این بخش دانشجویان ورودی از دلایل انتخاب این رشته در مقطع ارشد سخن گفتند و دانشجویان قدیمی تجربه‌شات از تحصیل در این رشته را با دانشجویان ورودی درمیان گذاشتند.

🔹اعضای انجمن علمی نیز به معرفی این انجمن به دانشجویان پرداخته و مروری بر فعالیت های انجام شده توسط انجمن علمی داشته و همچنین توضیحاتی از فعالیت هایی که برای آینده برنامه ریزی شده است ارائه دادند.

🔹در پایان جلسه، ضمن پیشنهاد همکاری انجمن به دانشجویان جدیدالورد جلسات گفت و گو با دانشجویان هر دو هفته یکبار برنامه ریزی شد.

1398/08/03

@CulturalStudiesUSC