کسب مقام در مسابقات ملی بتن توسط دانشجویان دانشگاه علم و فرهنگ

نهمین دوره مسابقات ملی بتن به منظور ساخت بتن های خودتراکم سازگار با محیط زیست و حرکت به سوی تحقق توسعه پایدار در صنعت بتن، در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می گردد.

دانشجویان رشته عمران دانشگاه علم و فرهنگ، خانم اسماء مهرابی، خانم ندا گودرزی و آقای علیرضا خلیق فرد به سرپرستی جناب آقای دکتر مبینی، در تاریخ 6/1/98 اقدام به ثبت نام در نهمین دوره مسابقات ملی بتن نموده اند. این مسابقه در دو مرحله انجام میگیرد. در مرحله اول، دانشجویان می بایست به پرسش های مطرح شده، پاسخ داده و گزارشی از برنامه تحقیقاتی خود، تنظیم نمایند. پس از بررسی گزارش ها توسط کمیته داوران، نتایج مرحله اول مسابقات در تاریخ 6/3/98 اعلام شد و این  دانشجویان مرحله اول مسابقات را با موفقیت سپری کردند. در این مسابقه 36 تیم شرکت داشتند و دانشجویان موفق به کسب مقام پنجم از شانزده تیم برگزیده در مرحله اول مسابقات شدند.