افتتاحیه نمایشگاه نقاشی 《خود》

به همت انجمن علمی دانشجویی نقاشی نمایشگاه نقاشی "خود" که از آثار دانشجویان ارشد میباشد، افتتاح گردید.

هنر پدیده‌ای پویا است و مدام در حال تغییر، توسعه و بهبود خود. این رفتار انسانی در طول قرن‌ها تغییرات بسیاری را چه از منظر عناصر بصری و چه از لحاظ ذهنیت تجربه کرده. اگر در دوره رنسانس با تصویر انسان در گروه‌های بزرگ مواجه بودیم، امروز تمایل به این شیوه پرداخت یا از ذهن هنرمند حذف شده و یا گروه‌ها به مراتب کوچکتر شدند. تمایل پرداخت به فردیت بیشتر شده و هنرمندان به طور گسترده‌ای موضع و موضوعی فردی که با ناخودآگاه و خودآگاه جمعی در کنش است را اختیار می‌کنند و از دریچه آن جستجوی خود را شکل می‌دهند. در این رویکرد چه به واسطه مضامین و چه از نظر بصری پرداخت به سوژه‌های تک افتاده یا دیدن بخشی از یک کل بیشتر شده. هنرمندِ امروز با نگاهی عمیق‌تر و با بهره‌گیری از مناسبات و امکانات جدید به خود می‌پردازد و این «خود» را در بستری تاریخی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی با زبان بصری بازتعریف می‌نماید.

@usc_painting