جشن یاد

در تاریخ ۲/۲/ ۹۸ به همت اعضای کانون مهدویت دانشگاه علم و فرهنگ جشنی به مناسبت ولادت صاحب الزمان (عج) در سالن همایش های بین المللی برگذار گردید

عنوان این جشن *یاد* بود تا یادآوری باشد برای مهم ترین انتظاری که فراموش اش کرده ام.
از حدود یک ماه قبل جمع آوری پول برای این جشن آغاز شد و تمام هزینه های جشن از نذورات و هدایای دانشجویان و دوستان و آشنایانشان بود.
دکور مخصوص جشن هم یک هفته قبل در لابی دانشگاه با عنوان "چه چیزی را در زندگی خود فراموش کرده اید؟ " به اجرا درآمد تا برای جشن به همت دانشجویان کامل شود و نمایانگر اسم ( م ح م د) اسم اصلی حضرت باشد.
در طول جشن قسمتی به پخش کلیپی اختصاص داده شد، برای هموطنان سیل زده و برگه هایی بین دوستان پخش شد تا مبالغی را در نظر بگیرند و تعهد بدهند به هر جا که مایل هستند، به نفع سیل زده ها، پراختی کنند؛ که حدود ۷۴۳۱۰۰۰۰ ریال جمع آوری شد.