سه شنبه 11 اردیبهشت 1403

برگزاری مراسم روز استاد در دانشگاه علم و فرهنک

به همت کانون پشتیبانی فرهنگی و انجمن فرهنگ پژوهی دانشگاه علم و فرهنگ در تاریخ ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ جشنی به مناسبت بزرگداشت مقام استاد و گرامی داشت روز ملی خلیج فارس برگزار شد.

ا همکاری صمیمانه معاونت دانشجویی فرهنگی ،آموزشی ،پژوهشی
استاد برتر هر رشته از طریق بات نظرسنجی که توسط دانشجویان فعال رشته کامپیوتر و زیر نظر دانشگاه طراحی شده بود ،برگزیده و از آنان تقدیر شد .
دبیران این جشن آقایان نیما لریجانی و محمود سعیدی بودند وبا ۱۱۳ نفر عضو فعال در کادر اجرایی همکاری داشتند .
برای اولین بار کانون آوای مهر فعالیت خود را به طور رسمی آغاز کرده و با استقبال و حمایت دانشجویان از این هنر همراه شد .
مهمانان و سخنرانان ویژه این برنامه دکتر بهاروند و دکتر سید مجید حسینی بودند که در کنار استاد بزرگوار عرصه سینما و تئاتر جناب اقای داریوش اسد زاده حضور به هم رساندند .
از برنامه هایی ویژه تدارک دیده شده نیز برای دانشجویان حاضر در سالن همایش های بین المللی دانشگاه علم و فرهنگ و سالن های مجاور با ظرفیت نزدیک به ۶۰۰ نفر میتوان به استند آپ کمدی ابوطالب حسینی و پخش کلیپ های مناسبتی اشاره نمود.