برگزاری اختتامیه هفته گرافیک

هفته گرافیک با همت انجمن علمی دانشجویی گرافیک در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار گردید.

در راستای برنامه‌های هفته‌ی گرافیک، جشن اختتامیه‌ی دومین سالانه‌ی گرافیک با حضور خانم مهردخت دارابی دبیر انجمن صنفی طراحان گرافیک، دکتر حامد بیدی مؤسس کمپین من طراحم، خانم ندا تولایی، سعید باباوند، دکتر فواد نجم الدین مدیر گروه ارتباط تصویری دانشگاه، دکتر زهرا حسین‌نژاد مدیر فرهنگی اجتماعی و استاد مشاور انجمن علمی دانشجویی ارتباط تصویری و دیگر اساتید، در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار گردید.

لازم به ذکر است در هفته گرافیک که از تاریخ 7 لغایت 11 اردیبهشت ماه برگزار گردید، کارگاه استاپ موشن توسط عقیل حسینیان، ورکشاپ طراحی کاراکتر توسط فراز شانیار، کارگردانی موشن گرافیک توسط عمار عیسی پور و ورکشاپ طراحی رابط کاربری توسط فراز شانیار که با استقبال کم سابقه دانشجویان سراسر کشور مواجه گردید، برگزار شد.