پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403

برگزاری ورکشاپ نقاشی با حضور علی ذاکری

انجمن علمی دانشجویی نقاشی دانشگاه علم و فرهنگ در روز دوشنبه 9 اردیبهشت 1398 ورکشاپ نقاشی با تدریس استاد مطرح نقاشی《استاد علی ذاکری》 رابه مدت 3 ساعت برگزار کرد.

وی با مقوله 《انتخاب》ورکشاپ را آغاز کرد اینکه دانشجویان چرا و چگونه رشته نقاشی را به عنوان رشته تحصیلی و شغلی خود انتخاب کنند و تفاوت تصمیم گیری یه آرتیست با سایر مشاغل دیگر را بیان کرد.و در ادامه به فرآیند شکل گیری یه اثر هنری از پیشینه آن تا مرحله اجرای نهایی اثر پرداخت.
علی ذاکری فارغ التحصیل رشته نقاشی دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران در سال 1369 و
کارشناسی ارشد رشته نقاشی دانشکده هنر- دانشگاه تربیت مدرس درسال 1378 بوده و
عضو پیوسته انجمن هنرمندان نقاش ایران می باشد
وی بیش از 40 نمایشگاه‌ انفرادی و گروهی را در کارنامه خود دارد. از جوایز استاد علی ذاکری می توان به
برنده سومين بينال نقاشان جهان اسلام 1383
برنده اولين جشنواره زمستانه تصويرسازي 1380
برنده نقاشان گل در ايران 1371
برنده اولين بينال نقاشان ايران 1370 اشاره کرد.

این ورکشاپ دوشنبه 9 اردیبهشت 1398 ساعت 10 در گالری هنری دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد که برای کلیه دانشجویان آزاد و رایگان بود که علاوه بر دانشجویان رشته نقاشی از سایر رشته های هنر و غیر هنر نیز شرکت نمودند.
اطلاعات بیشتردر کانال انجمن علمی نقاشی
@usc_painting