معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ در نشست با نشریات دانشجویی؛

نشریات دانشجویی وارد فضای مجازی شوند

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ دکتر سیدعلی اکبر هاشمی راد، در نشست با مدیران مسئول، سردبیران و اعضای هیات تحریریه نشریات دانشجویی این دانشگاه گفت: نشریات دانشجویی را از قالب چاپی به الکترونیکی تبدیل کنید.

وی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور و تحریم کاغذ، افزود: تغییر روال نشریات از غالب چاپی به الکترونیکی علاوه بر صرفه جویی در مصرف کاغذ و هزینه­ های چاپ، منجر به اطلاع­ رسانی گسترده­ تری خواهد شد.

دکتر هاشمی­ راد در ادامه با تاکید بر اینکه نشریات دانشجویی علاوه بر پوشش اخبار باید مباحث علمی روز را به اطلاع دیگر دانشجویان برسانند، اظهار داشت: مهمترین رسالت نشریات تخصصی، انعکاس مطالب علمی است.

وی در پاسخ به سوال یکی از افراد مبنی بر اینکه آیا نشریات قبل از چاپ باید مورد بازبینی کمیته ناظر بر نشریات قرار گیرند، گفت: ما به دنبال سانسور نیستیم و اصل بر اعتماد بین مسئولین و دانشجو است.

دکتر هاشمی ­راد با اختصاص بودجه به نشریات دانشگاه علم و فرهنگ در ردیف اعتبارات سال آینده خبر داد و افزود: حمایت از نشریات و فعالیت­ های دانشجویی بخشی از الویت­ های معاونت فرهنگی­ است.