ثبت نام انتخابات انجمن های علمی و کانون های فرهنگی آغاز شد

انتخابات انجمن های علمی و کانون های فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ، 4 لغایت 8 اسفندماه سال جاری برگزار خواهد شد.

بر اساس آیین نامه تشکیل انجمن های علمی و کانون های فرهنگی، گذراندن حداقل یک نیمسال تحصیلی از زمان ثبت نام دانشجویان و نداشتن حکم قطعی محرومیت از تحصیل از شرایط لازم برای ثبت نام در این انتخابات است.

در حال حاضر معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ فعالیتهای 26 انجمن علمی و 9 کانون فرهنگی را تحت پوشش خود قرار داده است.

دانشجویان علاقه مند می توانند برای ثبت نام به آی دی dabir_khane_usc@ پیام دهند و همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر به اداره انجمن های علمی و کانون های فرهنگی واقع در ساختمان فرهنگ، طبقه پنجم، اداره انجمن های علمی و کانون های فرهنگی مراجعه فرمایند و یا با شماره 44238171(داخلی 371) تماس حاصل نمایند.