هم اکنون در سالن شهدای جهاد دانشگاهی برپاست....

امروز چهار شنبه 5 اردیبهشت 1397، سمینار علمی تخصصی طبیعت در طراحی گرافیک ایران با ارائه《 خانم دکتر پریسا شاد قزدینی و خانم دکتر عفت السادات افضل طوسی 》در پنجمین روز هفته گرافیک، با موضوع《 روز جهانی گرافیک》و با حضور دانشجویان رشته گرافیک در سالن کنفرانس شهدای جهاد دانشگاهی دانشگاه علم و فرهنگ، جنب برگزار می شود.
در این کارگاه بالغ بر 50 دانشجو، به بررسی جایگاه طبیعت در طراحی گرافیک می پردازند.
این کارگاه با همکاری گروه گرافیک و انجمن علمی دانشجویی ارتباط تصویری دانشگاه علم و فرهنگ برگزار می شود.