برگزاری کلاس رفع اشکال

برگزاری کلاس رفع اشکال آمار

مقدمه: امتحان وسیله یا روشی است که در آن افراد مشخصی با تعدادی پرسشهای همخوان و هماهنگ با یکدیگر روبهرو میشوند، یا به انجام فعالیتهای علمی وادار میشوند که در آن نتیجه این شرایط و در خاتمه موقعیت، میتوان تواناییهای افراد شرکتکننده در امتحان مقایسه کمی به دست آورد.اهمیت امتحان در تمامی مقاطع تحصیلی قابل توجه است در دانشگاه نیز از اهمیت بسیاری برخوردار است بالاخص اگر درس پیش نیاز برای دروس بعدی نیز باشد. با توجه به شروع امتحانات پایان ترم،دانشجویان با مطالعه دروس برای امتحان در دروس مختلف از جمله دروس تخصصی،نیاز به رفع اشکال و رفع سوالاتی که در حین مطالعه با آنها برخورد نموده اند،پیدا می کنند. انجمن علمی آمار باتوجه به این نیاز دانشجویان و اطلاع رسانی برای برپایی کلاس های رفع اشکال در دروس مختلف،با استقبال دانشجویان برای برگزاری کلاس رفع اشکال در درس که از دروس پایه و تخصصی رشته آمار برای هر دو گرایش آمار و کاربردها و آمار و 2رگرسیون سنجش آموزشی می باشد،رو به رو شد.

گزارش کار: نفر از 21 با حضور 69/01/22 در روز یکشنبه مورخ2 کلاس رفع اشکال درس رگرسیون دانشجویان هر دو گرایش آمار و کاربردها و آمار و سنجش آموزشی در کلاسی دو ساعته )برگزار شد.01-09( استاد محترم این کلاس سرکار خانم منیژه محمودی مدیر گروه رشته آمار بوده اند. فعالیت های کلاس: )در کلاس فوق دردرجه اول به سوالات دانشجویان در ارتباط با مسائل و جزوه استاد درس 0 مربوطه پاسخ داده شد. )در ادامه زمان باقی مانده از کلاس استاد گرامی برای دانشجویان مثال های جزوه و تمرین های 2 درس را حل نمودند.