برگزاری هفتاد و چهارمین جلسه شورای فرهنگی

هفتاد و چهارمین جلسه شورای فرهنگی در تاریخ 24 خرداد 99 برگزار شد.

در این جلسه که با حضور اکثریت اعضا شکل گرفت، گزارش عملکرد و فعالیت های انجام یافته فرهنگی و دانشجویی در دوران شیوع کرونا از قبیل: راه اندازی 19 کانال جدید در فضای مجازی و دست یابی به 31 کانال از طریق انجمن های علمی دانشجویی و کانون های فرهنگی هنری، راه اندازی صفحه اینستاگرام معاونت دانشجویی فرهنگی ، سوق دادن برنامه های دانشجویی فرهنگی در فضای مجازی، انتشار نشریات دانشجویی و ... ارایه شد و در ادامه اعضای شورا،در خصوص نحوه فعالیت های فرهنگی پیش روی معاونت، با توجه به عدم حضور دانشجویان در محیط دانشگاه به بحث و تبادل نظر پرداختند.
لازم به ذکر است در این جلسه از زحمات و همکاری های آقای دکتر سید محمد هاشمی تروجنی عضو سابق شورای فرهنگی دانشگاه، تقدیر و تشکر شد و آقای دکتر عیسی علیزاده، عضو جدید شورای فرهنگی معرفی شدند.

راه های ارتباطی با معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ:

کانال تلگرامی
Usc_elmofarhang