برگزاری اولین جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه علم و فرهنگ در سال 1399

اولین جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه سال ۹۹ دانشگاه علم و فرهنگ، روز شنبه ۷ تیر ماه برگزار شد.

در این جلسه که با حضور دکتر سید علی اکبر هاشمی راد، معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه و رئیس کمیته ناظر بر نشریات، دکتر زهرا حسین نژاد دبیر کمیته، دکتر فاطمه قناد، حقوقدان و دکتر نسرین سید رضوی، دکتر علی اکبر کیوانفر اعضای هیأت علمی، خانم زینب نجفی فرهادلو (مدیر امور دانشجویی) و الهه آزاد، در اتاق معاونت دانشجویی فرهنگی تشکیل شد، گزارشی از عملکرد و فعالیت های نشریات دانشجویی در سال 99-98 ارائه شد.
در این جلسه مقرر شد که همه اعضای کمیته ناظر بر نشریات، در سامانه جامع نشریات دانشگاهی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ثبت نام کرده و از این پس پروسه های نظارت بر نشریات از طریق این سامانه پیگیری گردد.
همچنین محتویات نشریات منتشر شده - بالغ بر ۸ نشریه- توسط اعضا از جمله عضو حقوقی کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی مورد نقد، آسیب شناسی و بررسی قرار گرفت.
لازم به ذکر است که در این جلسه بیان شد از تجربیات اساتید مشاور جهت مشاوره و راهنمایی اعضاء نشریات دانشجویی مرتبط با رشته های تحصیلی آن ها بهره گرفته شود.

راه های ارتباط با معاونت دانشویی فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ:

کانال تلگرامی
Usc_elmofarhang