برگزاری مراسم معارفه ی نو ورودی های رشته ی هنر اسلامی

معارفه رشته هنر اسلامی انجمن علمی دانشجویی هنر اسلامی برگزار گردید.

مراسم با پخش صوت قران و پس از آن سرود ملی آغاز شد.
ضمن خوش آمدگویی مجری از تمامیِ میهمانان محترمه نوبت ب سخنرانی جناب آقای دکتر اخویان،رئیس محترم دانشکده هنر و معماری رسید.
ایشان از اهمیت و جذابیت های رشته ی هنراسلامی گفتند و همچنین دانشجویان را به تلاش و پیشرفت در رشته شان تشویق کردند.
پس از پخش کلیپ مصاحبه با دانشجویان مجری از سرکار خانم رضوی ،مدیر گروه رشته ی هنر اسلامی، دعوت کردند.
ایشان نیز سخنانی در باب شناخت این رشته و اهمیت آن،و سپس درباره ی تلاش های بسیار دانشگاه و ایشان برای برگزاری نمایشگاه های بیشتر سخن گفتند.
پس از پخش کلیپ آثار دانشجویان ترم های گذشته،و لذت بردن از آثار زیبایشان،نوبت به سخنرانیِ سرکار خانم استاد الماسی و پس از ایشان جناب آقای استاد فرجی در باب این رشته رسید.
سپس دبیر انجمن هنراسلامی،سرکار خانم زهراسادات زاهدی،به صحبت پرداختند.
ضمن خوش آمدگویی و تشکر از دبیران اسبق انجمن،درباب برنامه ها ی آینده و تلاش های انجمن برای فعالیت هر چه بهتر نیز سخنانی گفتند.
پس از آن مسابقه ای برای دانشجویان مهیّا گردیده بود ک میسّر شد و در پایان پذیرایی نیز از دانشجویان و اساتیدمحترمه به عمل آمد و معارفه به اتمام رسید.