برگزاری جشنواره حرکت در دانشگاه علم و فرهنگ

به همت شورای دبیران انجمن های علمی دانشجویی و کانون های فرهنگی هنری جشنواره حرکت برگزار گردید.

به نقل قول از آقای مهدی قمری:
جشنوارۂ حرکت در اصل یک مسابقه علمی میباشد و تقریبا میتوان گفت تنها راهیست که دانشگاه ها می توانند با یکدیگر رقابت کنند.
به عبارت دیگر اصول حرکت را اینگونه میتوان تعریف کرد:
حرکت داخلی که هر ساله بین دانشگاه ها برگزار میشود و در غرفه های مختلف اعم از انجمن های برتر و گروه های دانشجویی که به رقابت می پردازند و همچنین در حوزه های مختلف مانند اختراع، نشریه و ...
جشنوارۂ اصلی آن که از هر حوزه شش اثر برای حضور در جشنواره منتخب میشود که در این بین یک اثر به عنوان اثر برتر به جشنوارۂ ملی فرستاده میشود و در جشنوارۂ ملی همین روند تکرار میشود.
انتخاب اثر برتر توسط داوران که از حوزۂ معاونت دانشجویی فرهنگی میباشد صورت می پذیرد.
این جشنواره شامل برپایی غرفه های دستاوردهای انجمن های علمی دانشجویی و کانون های فرهنگی هنری میباشد و در روز 30 اردیبهشت ماه مراسم اختتامیه جشنواره در سالن همایش های بین المللی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار میگردد.
از جمله این غرفه ها، غرفه کانون استعداد و خلاقیت میباشد که اقدام به برگزاری بازی ها و کشف استعدادهای دانشجویان میپردازد.

در طی این جشنواره 35 برنامه فرهنگی در 24 غرفه از تاریخ 24 الی 30 اردیبهشت ماه رأس ساعت 10 در سرسرای ساختمان علم برگزار می گردد.