کار دانشجویی

ارائه خدمت در قالب کار دانشجویی:

در جهت افزایش مشارکت دانشجویان در امور دانشگاه، ایجاد زمینه های کسب تجربه برای دانشجویان و نیز اشتغال‏زایی برای دانشجویان مستعد اقدام به ارائه خدمت در قالب کار دانشجویی می‏نماید.

شرایط لازم برای استفاده از تسهیلات کاردانشجویی دانشجویان

۱-گذراندن حداقل ۳۱ واحد درسی یا یک نیمسال تحصیلی برای دوره کارشناسی و از همان نیمسال اول برای کارشناسی ارشد ناپیوسته و دکتری تخصصی ناپیوسته

۲- اعلام نیاز واحدهای مختلف دانشگاه به نیروی انسانی با توجه به شرح وظایف محوله

۳- تشخیص واحد بکار گیرنده مبنی بر کارآیی دانشجو برای اجرای وظایف محوله

۴- داشتن صلاحیت های عمومی، به تشخیص معاونت دانشجویی دانشگاه

۵- نداشتن درآمد کافی برای تأمین هزینه‏های زندگی، به تأیید معاونت دانشجویی دانشگاه

تبصره: دانشجویان نمونه، ممتاز و متأهل از اولویت برخوردار می‏باشند.

لازم به ذکر است:

- حداکثر تعداد دانشجویان مشغول در کادرهای اداری، خدماتی، فرهنگی، آموزشی و پژوهشی با توجه به بودجه سالانه هر دانشگاه میتواند تا ۱۰درصد کل دانشجویان آن دانشگاه باشد که به نسبت بکارگیری، جایگزین نیروی انسانی مورد نیاز دانشگاه می‏شود.

- حداکثر ساعت کارکرد ماهانه هر دانشجو ۸۵ ساعت است.

- حق الزحمه دانشجویانی که معدل بالای ۱۷ دارند ۲۰ درصد بیشتر از بقیه محاسبه میشود.

- تاریخ شروع و خاتمه تسهیلات دانشجویی ابتدا و انتهای هر نیمسال تحصیلی است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 44238171 داخلی 237 تماس حاصل فرمایید.