كارگاه ساخت با ميخ و نخ

انجمن علمي معماري دانشگاه علم و فرهنگ از كليه ي دانشجويان دعوت ميكند تا در كارگاه ساخت با ميخ و نخ در روز دوشنبه و سه شنبه ٩و١٠ اسفند شركت نمايند 😊🙏

🔷هدف این ورکشاپ، معرفی String Art به دانشجویان و همچنین طراحی و ساخت غرفه ي نمايشگاهي است.
از اين رو لوح هايي كه دانشجويان در ورك شاپ خواهند ساخت در همين سازه كه در داخل حياط توسط دانشجويان ساخته خواهش شد بِه نمايش گذاشته ميشود.
🔷تمامی دانشجویان در صورت تمایل می‌توانند در فعالیت‌های کارگروه شرکت کنند.
🔷توضیحی مختصر از String Art;
هنر نخ یا هنر میخ و نخ متشکل است از قراردادن نخ‌های رنگی بین نقاط برای ایجاد انواع طرح‌های هندسی.
درواقع در این کار نخ‌ها دور میخ‌هایی ،که با توجه به طرح مورد نظر درون چوب هستند، قرار می‌گیرند تا طرح اصلی ایجاد شود. بالطبع برای شروع این کار علاوه بر نخ ، میخ و چوب به طرح و الگویی برای قرارگیری نخ‌ها نیاز است.
کارهای String Art عموما جلوه‌ی بصری دارند و برای تزییات استفاده می‌شوند. اما طراحان برای برخی از آن‌ها کاربرد نیز تعریف کرده اند.