برگزاری ورکشاپ آموزش نرم افزار اسکچاپ و ویری

ورکشاپ آموزش نرم‌افزار اسکچاپ و ویری توسط استاد محترم آقای حسینی در روز پنجشنبه ۱۶/۱۰/۱۳۹۵ در محل سایت دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.

🔷مطالب ارائه شده در ورکشاپ:
آشنایی با محیط اسکچاپ.مدلسازی.متریال دهی و رندر با اسکچاپ و پلاگین وی ری.پست پروداکت .

🔷شرکت کنندگان: دانشجویان رشته‌ی مهندسی معماری دانشگاه علم و فرهنگ.

🔷شرح جلسه:
در ابتدا محیط نرم افزار و نحوه‌ی کار با ابزارهای مختلف آموزش داده شد‌.سپس استاد با استفاده از نقشه ي كد يكي از بچه ها يك خانه ي ويلايي رو در محيط اسكچاب مدلسازی كردند.پس از آن استاد به توضیح متریال دهی و رندر به دو روش استفاده از خود اسکچاپ و پلاگین ویری و توضیح تفاوت‌ها و کاربردهای آن پرداختند.
پس از گرفتن رندر چند نکته‌ی مقدماتی پست پروداکت توضیح داده شد اما متاسفانه به علت کمبود زمان و افزایش چند ساعته‌ی زمان ورکشاپ این مبحث کامل نشد..البته ناگفته نماند بااین حال این حجم از اطلاعات(آشنایی با نرم‌افزار،مدلینگ،پرداخت،رندر) در یک ورکشاپ یک روزه بسیار عالی بود.

در نهایت جلسه حدود ساعت ۵ به پایان رسید.