Cardinal Theme

لیست اخبار

آيين دانش آموختگي

به منظور بدرقه دانش آموختگان و حسن ختام فعاليت علمي آنان در مدت زمان حضور در دانشگاه، همه ساله آيين دانش آموختگي اين عزيزان با دعوت از خانواده هاي ايشان و چهره هاي شاخص علمي و فرهنگي به همراه تقدير جمعي از دانش آموختگان شرکت کننده در اين آيين برگزار مي گردد.

برگزاری برنامه معارفه دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی ارشد

در مهر ماه برنامه معارفه دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در سالن همایش‌های بین المللی دانشگاه علم و فرهنگ و با حضور بیش از 400 نفر از دانشجویان جدیدالورود در مقطع کارشناسی ارشد، رئیس و معاونین دانشگاه، رؤسای دانشکده‌ها و تنی چند از اعضای هیأت علمی دانشگاه برگزار گردید.

به همت دانشجویان فعال کانون فرهنگی هنری هلال احمر، طرح "دادمهر" با هدف جمع آوری کمک های غیرنقدی دانشگاهیان برای افراد نیازمند در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار گردید.