دانشجویان نو ورودی 1402

نو ورودی های عزیز

سلام و احترام

ورود شما عزیزان را به خانواده علم و فرهنگ تبریک می‌گوییم. باشد تا با علم‌اندوزی و توسعه تفکر پویا به رشد و پویایی خود و جامعه کمک کنید حضور شما را ارج می‌نهیم با امید موفقیت شما عزیزان.
ما در این حوزه می‌کوشیم تا با کنش‌گری موثر، ایجاد زمینه برای ظهور خلاقیت و افزایش مهارت در حوزه‌های فرهنگی و هنری به همراه مسئولیت‌پذیری شما بستری را برای فعالیت‌های گروهی و اجتماعی شما در تشکل‌های دانشجویی، انجمن‌های علمی دانشجویی، کانون‌های فرهنگی هنری و تربیت بدنی را فراهم آوریم چرا که توسعه مشارکت دانشجویان در بستر فرهنگی و هنری، اجتماعی بسیار حائز اهمیت و قابل احترام است و موضوعات فرهنگی و هنری با حضور دانشجویان عملیاتی و تاثیر بر آینده جامعه دارد.در شرایط کنونی با ایجاد زیرساخت‌های لازم تلاش می‌کنیم تا آینده را بسازیم.

انجمن های علمی دانشجویی

انجمن‏های علمی دانشجویی به منظور حمایت، تقویت و ترویج فرهنگ و اخلاق علمی در دانشگاه‌های کشور و همچنان آماده سازی دانشجویان جهت ورود به بازار کار از طریق فعالیت‏های علمی و فوق برنامه نظیر بازدیدهای علمی، همایش، سمنیار، مسابقات علمی و دوره آموزشی با هدف ارتقا سواد علمی و توانایی فردی فعالیت می‏نمایند. انجمن های علمی- دانشجویی به عنوان حلقه اتصال بین استاد و دانشجو بوده كه نقش اصلی آن تبادل دانش بین استاد و دانشجو و ایفای نقش در زمینه های گوناگون علمی برای توسعه كشور می باشد. فعالیت در انجمن های علمی- دانشجویی فرصتی است مغتنم تا دانشجو در پرتوكسب مهارت های علمی و تبادل تجارب ارزشمند و كم هزینه، آینده زندگی خود را رقم زند. جهت کسب اطلاعات بیشتر از فعالیت‏های انجمن‏های علمی دانشجویی می‏توانید به صفحه اینترنتی اخبار معاونت  و همچنین جهت عضویت درانجمن های علمی دانشجویی میتوانید به لینک مراجعه نمایید.

فهرست انجمن های علمی دانشجویی:

انجمن علمی - دانشجویی روانشناسی
انجمن علمی - دانشجویی گردشگری
انجمن علمی - دانشجویی هتلداری

کانون های فرهنگی هنری

کانون های فرهنگی هنری به عنوان رکنی کارآمد و تأثیرگذار در شکل گیری فعالیت‏های گروهی و جامعه پذیری دانشجویان مطرح گردیده اند و به عنوان یکی از مهم ترین مراکز فعال دانشجویی در زمینه اجتماعی، فرهنگی و هنری در دانشگاه‏ها به ایفای نقش می‏پردازند. جهت کسب اطلاعات بیشتر از فعالیت‏های کانون‏های فرهنگی هنری می‏توانید به صفحه اینترنتی اخبار معاونت و همچنین جهت عضویت در کانون های فرهنگی هنری میتوانید به لینک مراجعه نمایید.)

فهرست کانون های فرهنگی هنری:

کانون فرهنگی هنری نمایش (زمینه فعالیت: بازیگری تئاتر، نمایشنامه نویسی، اجرای تئاتر و . . .)

کانون فرهنگی هنری عکس (زمینه فعالیت: عکس)

کانون فرهنگی هنری پشتیبانی فرهنگی (زمینه فعالیت: مجری گری، طراحی پوستر، موشن گرافی، موسیقی و . . .)

کانون فرهنگی هنری کتاب و ادبیات (زمینه فعالیت: حلقه کتابخوانی، مسابقه کتابخوانی، نقد کتاب و . . .)

کانون فرهنگی هنری کارآفرینی (زمینه فعالیت: کارآفرینی)

کانون فرهنگی هنری فیلم (زمینه فعالیت: پخش فیلم، نقد فیلم، معرفی فیلم و . . .)

کانون فرهنگی هنری پرتو مهر (زمینه فعالیت: فعالیت خیرخواهانه)

کانون فرهنگی هنری پرورش استعداد و خلاقیت (زمینه فعالیت: مسابقات دانشجویی نظیر سودوکو، روبیک و ...)

کانون فرهنگی هنری رسانه (زمینه فعالیت: دوبله، پادکست، گویندگی و . . .)

کانون فرهنگی هنری شعر (زمینه فعالیت: شعر و برگزاری نشست شب شعر)

کانون فرهنگی هنری نویسندگی (زمینه فعالیت: نویسندگی)

کانون فرهنگی هنری هلال احمر (زمینه فعالیت: هلال احمر)

کانون فرهنگی هنری نور (زمینه فعالیت: مذهبی نظیر مراسمات مذهبی، مباحثه دینی، هیئات دانشجویی، تهیه نذری و . . .)

کانون فرهنگی هنری مناظره (زمینه فعالیت: مناظرات دانشجویی و کرسی های آزاد اندیشی)

کانون فرهنگی هنری خوشنویسی

کانون فرهنگی هنری ماهور (زمینه فعالیت: موسیقی)

کانون فرهنگی هنری ایران زمین (زمینه فعالیت: ایرانشناسی)

نشریات دانشجویی

نشریات دانشجویی با قدمتی بیش از ۷۰ سال در ایران، همواره نقش مهمی را در تشکل‌ها، انجمن‌های علمی دانشجویی  و کانون‌های فرهنگی هنری ایفا کرده‌اند. این نشریات تنها نهادی در دانشگاه‌ها به شمار می‌روند که از ابتدا تا انتهای مسئولیت آن، بر عهده دانشجویان است. در یک تقسیم‌بندی کلی، نشریات دانشجویی در سه دسته نشریات صنفی، نشریات فرهنگی، مذهبی و سیاسی و نشریات‌ علمی و تخصصی قرار می‌گیرند. نشریات دانشگاهی جزو چهار نهاد مستقل دانشجویی هستند که مطابق با مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی مجوز خود را در دانشگاه‌ها می‌گیرند و در چارچوب فعالیت‌های خود حرکت می‌کنند.

شورای انضباطی

همچنین هر دانشجو در بدو ورود به دانشگاه می‌بایست از ضوابط و مقررات مندرج در آئین نامه انضباطی دانشجویان مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی، شیوه نامه اجرایی مصوب وزارت علوم تحقیقات و فناوری (که خلاصه آن در فرم مرامنامه موجود در سایت معاونت دانشجویی دانشگاه مندرج گردیده است)، اطلاع حاصل نموده و به هنگام ثبت نام، با تکمیل و امضای فرم یاد شده به رعایت مقررات مربوطه متعهد گردد.

ﻣﺮاﻣﻨﺎﻣﻪ اﻧﻀﺒﺎﻃﯽ داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن داﻧﺸﮕﺎه علم و فرهنگ

شیوه نامه اجرایی آیین نامه انضباطی دانشجویان

آشنایی با دانشگاه

همچنین دانشجویان گرامی می توانند جهت آشنایی با فضای دانشگاه به تماشای تور مجازی دانشگاه بپردازند.

آشنایی با سیستم جامع دانشگاهی گلستان

یکی از سامانه هایی که دانشجویان با آن سر و کار دارند سیستم جامع دانشگاهی گلستان میباشد.

از طریق لینک آموزش گلستان میتوانید به فیلم های آموزشی موارد کاربردی این سامانه دست پیدا نمایید.

مجموعه راه و چاه

مجموعه راه و چاه به دنبال هدایت دانشجویان، از طریق بیان مسایل رایج دانشجویی و همچنین معرفی واحدهای معاونت دانشجویی فرهنگی می‌باشد.
در این راستا خدمات دانشجویی نظیر کمیسیون موارد خاص، صندوق رفاه، انجمن‏ های علمی دانشجویی و . . . به صورت "پادکست" معرفی میگردد.

راه های ارتباطی

علاقه مندان می‏توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در حوزه دانشجویی فرهنگی با شماره 44297590 (معاونت دانشجویی فرهنگی) و جهت ثبت نام در انجمن‏‌های علمی - دانشجویی و کانون‏‌های فرهنگی هنری با شماره 44238171 الی 5 داخلی 419 (آقای آقاطاهر) تماس حاصل نمایند یا به آیدی تلگرام b_aghataher پیام دهند یا صفحات ما در فضای مجازی دنبال نمایید.

کانال‌های رسمی دانشگاه علم و فرهنگ

Instagram: usc.ac.official