پیام تبریک معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه به فعالین دانشجویی فرهنگی

سید علی اکبر هاشمی راد معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ با انتشار پیامی، موفقیت کانون‏های فرهنگی هنری را در نهمین جشنواره ملی رویش را به خانواده علم و فرهنگ تبریک گفت.

بی شک فعالیت‏ های دانشجویی فرهنگی در دانشگاهی که آذین به کلمه "فرهنگ" بوده و عضوی از نهاد جهاد دانشگاهی به عنوان نهادی پیشرو در فعالیت‏ های فرهنگی، نقش کلیدی دارد.

در هفته ه‏ای که گذشت بار دیگر شاهد افتخار آفرینی کانون‏ های فرهنگی، هنری، مذهبی و اجتماعی بودیم. جشنواره ‏ای که به عنوان بزرگترین جشنواره دانشگاهی فرصتی بی بدیل در راستای تحقق آرمان‏ های جمهوری اسلامی ایرانی و همچنین کشف استعدادهای دانشجویی فرهنگی می‏باشد.

از اینرو برخود لازم میدانم این موفقیت‏ های بزرگ و باشکوه را به همه دانشجویان خانواده بزرگ کانون‏ های فرهنگی دانشگاه، استادان و همکاران حوزه دانشجویی فرهنگی، تبریک و تهنیت عرض می‏کنیم.

امید دارم همواره شاهد پیشرفت روز افزون فعالیت‏های دانشجویی در زمینه ‏های علمی، فرهنگی و اجتماعی، هنری، مذهبی و ورزشی باشیم.