کسب رتبه برتر هشتمین جشنواره ملی رویش توسط کانون فرهنگی هنری کتاب و ادبیات

کانون فرهنگی هنری «کتاب و ادبیات» دانشگاه علم و فرهنگ در هشتمین جشنواره ملی کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور «رویش» موفق به کسب مقام نخست در بین کانون ‏های فرهنگ و اندیشه جشنواره شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، سیدعلی‌اکبر هاشمی‌راد با بیان این‌که توانمندسازی و ارتقای دانش دانشجویان از طریق کانون‌ها از مهم‌ترین اهداف جشنواره رویش است؛ گفت: دانشگاه علم و فرهنگ دارای پتانسیل‌های بسیار خوبی در حوزه کانون‌ها و انجمن‌ها است و امیدواریم با همت و مسئولین فرهنگی و با تلاش دانشجویان، شاهد موفقیت‌های روز افزون دانشگاه باشیم.

وی همچنین این موفقیت را حاصل تعامل سازنده و مداوم فعالان فرهنگی و همکاران این حوزه دانست و از تلاش همه آنان تشکر و قدردانی نمود.

گفتنی است؛ اختتامیه هشتمین جشنواره ملی کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور «رویش» روز دوشنبه 27 مرداد ماه سال جاری با حضور منصور غلامی- وزیر علوم، تحقیقات و فناوری- و معصومه ابتکار-مشاور رییس جمهور- در دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار شد.