آیین دانش آموختگی

مراسم آیین دانش آموختگی دانشگاه علم و فرهنگ روز پنج شنبه مورخ 98/11/17 در سالن همایش های بین المللی با حضور ریاست محترم جهاد دانشگاهی جناب آقای دکتر طیبی، معاون محترم فنی آماری سازمان سنجش کشور جناب آقای دکتر جمالی، ریاست محترم دانشگاه علم و فرهنگ جناب آقای دکتر هاشمی و معاونین دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم آقایان دکتر طیبی، هاشمی و جمالی ضمن تبریک به دانشجویان و همچنین خانواده های محترم آنان به جهت تربیت فرزندان فرهیخته و فراهم آوردن شرایط تحصیل فرزندانشان در دانشگاه علم و فرهنگ، خانواده را رکن اصلی موفقیت دانشجویان دانسته و در آخر از زحمات بی دریغ اساتید محترم قدر دانی نمودند.

این مراسم با سخنرانی جناب آقای دکتر شاهین فرهنگ ادامه یافت و همچنین در این مراسم جناب آقای رضا رفیع طنزپرداز محبوب کشور با بهره گیری از زبان طنز مطالب انتقادی در باب وضیعیت اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی را مطرح کردند.

قرائت سوگندنامه توسط فارغ التحصیلان، اهدا لوح تقدیر و تندیس و اجرای موسیقی آوای مهر از سایر قسمت های این برنامه بود. در انتهای برنامه از حضار پذیرایی به عمل آمد.ت

شایان ذکر است بیش از 160 نفر از دانش آموختگان به همراه خانواده های محترم آنان حضور داشتند.