پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403

حضور 300 کاندیدا در انتخابات انجمن ها و کانون های دانشجویی دانشگاه علم و فرهنگ

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ از افزایش صددرصدی کاندیدای امسال نسبت به سال گذشته خبر داد و افزود: تعداد کاندیدای انجمن های علمی دانشجویی و کانون های فرهنگی هنری از 107 نفر در سال گذشته به 300 نفر در سالجاری افزایش یافته است که میزان استقبال و علاقه مندی دانشجویان، قابل تقدیر می باشد.

وی با اشاره به حضور 25 انجمن علمی دانشجویی و 14 کانون فرهنگی هنری در انتخابات دانشجویی دانشگاه علم و فرهنگ، اظهار کرد: عملکرد مثبت انجمن های علمی و کانون های فرهنگی در سالی که گذشت منجر شد دانشجویان با درخواست کانون ها و انجمن های جدید فعالیتهای متنوع تری را دنبال کنند.

دکتر هاشمی راد با بیان اینکه این انتخابات از روز شنبه، 11اسفند ماه کار خود را آغاز کرده و تا روز چهارشنبه 14 اسفندماه ادامه خواهد داشت، گفت: تا کنون حدود یک هزار و دویست دانشجو در رای گیری شرکت کرده اند که آمار قطعی بعداز رای گیری اعلام خواهد شد.

وی همچنین یادآور شد: در حال حاضر 14 عنوان کانون فرهنگی هنری شامل کتاب و کتابخوانی، پرتو مهر، عترت و اربعین، مهدویت، عکس، پشتیبانی فرهنگی، مهارت اجتماعی، کارآفرینی، فرهنگ پژوهی، فیلم، نمایش، پرورش استعداد و خلاقیت،  همیاران سلامت و آوای مهر در انتظار پایان انتخابات برای تعیین کادر اجرایی هستند.

معاون دانشجویی فرهنگی افزود: انجمن های علمی دانشجویی هم در رشته های روانشناسی، مدیریت فرهنگی هنری، حسابداری، حقوق، مدیریت، منابع انسانی(MBA مهندسی کامپیوتر، صنایع، برق، مهندسی ایمنی، عمران، مکانیک، معماری داخلی، مهندسی معماری، استراتژی(MBA ارتباط تصویری، پژوهش هنر، هنر اسلامی، آمار، زیست فناوری، زیست سلولی مولکولی، گردشگری، رباتیک، نقاشی، مطالعات فرهنگی و طراحی پارچه و لباس فعالیتهای خود را دنبال می کنند.